Thursday, July 20, 2017

Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah insurance kesehatan insurance sing isine kabeh utawa bagean saka Risk wong incurring expenses medical, nyebar ing Risk liwat nomer akeh Persons. Miturut ngitung Risk sakabehe saka expenses kesehatan lan sistem kesehatan liwat Pool Risk, lan penanggung bisa berkembang Struktur Finance tumindake, kayata Premium Monthly utawa tax payroll, kanggo nyedhiyani dhuwit kanggo mbayar keuntungan kesehatan kasebut ing insurance persetujuan. entuk manfaat iki Diterbitake dening Organisasi Central kayata lembaga pemerintah, bisnis pribadi, utawa ora-kanggo-MediaWiki entitas. Miturut Association Health Insurance saka Amerika, insurance kesehatan wis ditetepake minangka "jangkoan sing nyedhiyani kanggo pembayaran keuntungan minangka asil saka penyakit utawa bundhas. Iku kalebu insurance kanggo losses saka Laka, beyo medical, cacat, utawa pati sengaja lan dismemberment" (pg. 225). A privasi insurance kesehatan kontrak antarane panyedhiya insurance (contone perusahaan insurance utawa pemerintah) lan individu utawa kang / Sponsor dheweke (contone juragan utawa Organisasi Komunitas). kontrak bisa Renewable (contone tahunan, saben wulan) utawa kekal ing cilik saka insurance pribadi, utawa dadi prentah kanggo kabeh Warga ing cilik saka plans nasional.

Jinis lan jumlah biaya kesehatan sing bakal dijamin dening panyedhiya insurance kesehatan sing kasebut ing tulisan, ing kontrak anggota utawa "Bukti jangkoan" booklet kanggo insurance pribadi, utawa ing privasi kesehatan nasional kanggo insurance umum. A privasi insurance kesehatan (US tartamtu) sing diwenehake dening rencana ERISA poto-mbiayai juragan-Link sponsor. Perusahaan umum advertises sing padha duwe salah siji saka perusahaan insurance amba. Nanging, ing cilik ERISA, sing perusahaan insurance "ora melu ing tumindak kang Insurance", padha mung ngurus iku. Mulane, plans ERISA ora miturut hukum negara. plans ERISA sing diatur dening hukum Federal ing ukum saka Departemen Buruh (USDOL). Keuntungan tartamtu utawa rincian jangkoan sing ditemokake ing Plan Ringkesan (SPD). Bandhing kudu lunga liwat perusahaan insurance, banjur menyang Juragan kang Plan Fiduciary. Yen isih dibutuhake, kaputusan Fiduciary kang bisa digawa menyang USDOL maneh kanggo ERISA selaras, lan banjur ngajukake tuntutan hukum ing Pangadilan Federal. Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

No comments:

Post a Comment